The event to improve your
sports performance
19 & 20
OKTOBER 2019
Kortrijk
xpo
Koop Tickets
Sports
Sports
The event to improve your
sports performance
19 & 20
OKTOBER 2019
Kortrijk
xpo
Squadt  Logo

SQUADT is gespecialiseerd in het revalideren van mensen met sport- en orthopedische letsels. Daarnaast coachen ze sporters naar een hoger niveau en begeleiden ze mensen voor een gezonde levensstijl. SQUADT ziet het als zijn taak om zoveel mogelijk mensen te sensibiliseren en adviseren op het vlak van hun fysieke gezondheid. SQUADT is er voor individuen, teams, clubs, federaties en bedrijven en biedt zijn diensten, volgens de regels van een correcte ethiek, aan in een optimale sfeer, die ruimte creëert voor de ontwikkeling en ontplooiing van alle patiënten, klanten en medewerkers.

Hulp nodig bij een klein spierletsel, een rug/nekprobleem of een kruisband-, meniscus- of kraakbeenrevalidatie? SQUADT helpt je vlot doorheen je herstelproces. Zowel recreatieve joggers als doorwinterde (top-)sporters en niet-sporters met orthopedische problemen zijn welkom!

Wil je je sportprestaties een niveau hoger tillen? Dan kan je terecht bij onze physical coaches voor een programma op maat van jouw doelstellingen. Ook voor een wetenschappelijk onderbouwde blessurepreventiescreening en -trainingen staan we paraat.

Voor verenigingen en bedrijven verzorgen we zowel in ons basecamp als op verplaatsing de nodige revalidatie, coaching of preventie. SQUADT for your TEAM, for your COMPANY, maar vooral… for YOU!

Waar Booths - Exposanten
  • PERFORMANCE
  • BODY & PREVENTION