The event to improve your
sports performance
19 & 20
OKTOBER 2019
Kortrijk
xpo
Koop Tickets
Sports
Sports
The event to improve your
sports performance
19 & 20
OKTOBER 2019
Kortrijk
xpo
Lievens Bike Repair

Lievens Bike Repair houdt een Pro Bike Wash Workshop op zaterdag 19 oktober en zondag 20 oktober, telkens om 13u30. Leer alles over hoe je jouw (triatlon)fiets professioneel onderhoudt!

Lievens Bike Repair is een fietsenzaak gespecialiseerd in sportieve fietsen: triatlonfietsen, racefietsen, mountainbikes en crossfietsen. Als Shimano Service Center onderscheidt Lievens Bike Repair zich met zijn service en kwaliteit. De zaak heeft een ruime stock en kiest steevast voor originele reserveonderdelen. Voor elke klant wordt in overleg het beste product gezocht, dat aansluit op zijn specifieke wensen en verwachtingen.

Maak kennis met het aanbod en de service van Lievens Bike Repair. Je kan er terecht voor triatlonfietsen, racefietsen, tijdritfietsen, mountainbikes, crossfietsen, speeders en elektrische fietsen. Met merken als Argon 18, Merida en Ednine vinden zowel recreanten als toppers uit het hogere segment hier de fiets van hun dromen.

Lievens Bike Repair helpt je ook met alle onderdelen en toebehoren, met deskundig advies om het product te kiezen dat het best bij jouw noden past. Ook hier vertegenwoordigt het topmerken als Shimano, Met, Lezyne, DT Swiss, XLAB, Prologo, Garmin, Stages, Ergon, Supacaz, Swiss Stop, Vittoria, Schwalbe, ISM, Continental, Morgan Blue en Tifosi.

Waar Booths - Exposanten
  • PERFORMANCE