The event to improve your
sports performance
19 & 20
OKTOBER 2019
Kortrijk
xpo
Koop Tickets
Sports
Sports
The event to improve your
sports performance
19 & 20
OKTOBER 2019
Kortrijk
xpo
WILL Sports is de unieke gelegenheid om jouw (sport)merk bekend te maken bij een doelgroep die perfect aansluit bij de jouwe. Wie bezoekt WILL Sports?
Yves2 4

1. Mensen voor wie het hebben van een gezond lichaam belangrijk is. Voor hen is bewegen ‘de nieuwe manier van zijn’. Ze zijn niet per se geïnteresseerd om een topsporter te worden, maar zijn misschien op zoek naar een coach, het juiste dieet of die perfecte sportoutfit.

2. Gemotiveerde (duur-)starters. Ze zijn net gestart met sporten of hebben sportplannen en -ambities. Deze sporters zoeken naar de perfecte trainer, een voedingspatroon dat afgestemd is op hun sport en de juiste sportaccessoires of ze willen weten hoe hun conditie eraan toe is.

3. Ambitieuze en geÏnteresseerde (duur-)sporters. Dit zijn de ‘die hards’ van de sport. Ze zijn actief in sportclubs en willen zichzelf verder pushen. Deze sporters willen jouw state-of-the-art product leren kennen en zijn op zoek naar een coach die hen naar the next level kan tillen.

4. Professionals uit de sportwereld die hun kennis willen verruimen. Zij willen dingen ontdekken, bijleren en netwerken.

Will Branding Stage

Wil je graag jouw producten tonen aan onze doelgroepen? Ontdek de mogelijkheden voor uw merk bij WILL Sports.