The event to improve your
sports performance
19 & 20
OKTOBER 2019
Kortrijk
xpo
Koop Tickets
Sports
Sports
The event to improve your
sports performance
19 & 20
OKTOBER 2019
Kortrijk
xpo
We WILL take care of your privacy.

WILL is jouw grootste supporter. Net daarom hechten we veel belang aan jouw privacy. In onderstaande privacy policy lees je hoe we jouw persoonlijke gegevens verzamelen, bewaren en waarvoor we ze gebruiken.

Persoonlijke gegevens: over welke gegevens praten we dan?

Wettelijk gezien gaat het over gegevens en informatie van een ‘geïdentificeerd of identificeerbaar natuurlijk persoon’. Dit kan gaan van jouw naam en contactgegevens tot een foto, code, bankrekeningnummer of ander soort persoonlijke informatie.

Let wel: het begrip persoonlijke gegevens reikt breder dan enkel gegevens uit de persoonlijke levenssfeer. Ook gegevens van professionele of openbare aard vallen daaronder. Gegevens van rechtspersonen of verenigingen komen niet in aanmerking.

Waarom verzamelen we deze gegevens?

Door middel van jouw persoonlijke gegevens kunnen we onze dienstverlening gericht afstemmen op jouw noden en wensen. Daarnaast geeft het ons de mogelijkheid om op een vlotte manier nuttige informatie met je te delen.

Is het verplicht om persoonlijke gegevens achter te laten?

Neen. Je beschikt over de volledige keuzevrijheid om persoonlijke gegevens al dan niet met ons te delen. Indien je beslist om dit niet te doen, bestaat de kans dat onze communicatie naar jou toe iets stroever dan gebruikelijk verloopt.

Hou je het liever stoef? Onderaan elke uitgestuurde communicatie plaatsen we de mogelijkheid om je uit te schrijven voor toekomstige communicatieboodschappen.

Delen we deze gegevens met derden?

Wederom neen, maar we plaatsen hier een kleine kanttekening bij. We houden persoonlijke gegevens in eerste instantie voor ons, maar er zijn twee uitzonderingen:

  • Mailchimp, een marketing platform dat we gebruiken om directe mailings op een vlotte en mooie manier te verzorgen.
  • Eventbrite, een event technology platform dat we gebruiken om de ticketing aangenaam te laten verlopen.

Mailchimp en Eventbrite garanderen op hun beurt dat jouw gegevens behandeld worden volgens de Safe Harbour Principles, waardoor de verwerkingswijze overeenstemt met Belgische en Europese wetgeving ter bescherming van de privacy.

Hoe verzamelen we persoonlijke gegevens?

De verzameling van persoonlijke gegevens gebeurt op verschillende manieren: door onze website te bezoeken en je in te schrijven op onze nieuwsbrief, klant te worden van WILL of contact op te nemen met ons.

Welke informatie verzamelen we exact?

Onze verzameling beperkt zich tot:

  • Contactgegevens en gegevens ter identificatie: mailadres, naam en voornaam
  • Cookies
  • Tijdens het evenement: camerabeelden opgenomen in functie van beveiliging
  • IP-gegevens bij het bezoeken van onze website

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking?

DIFT bvba is verantwoordelijk voor de verwerking en verwerkt je persoonlijke gegevens enkel voor de eerder vermelde gerichte dienstverlening en veiligheidsdoeleinden.

Wat bij schending van je rechten?

Ben je van oordeel dat DIFT bvba jouw recht op privacy heeft geschonden, dan kan je in eerste instantie per mail contact opnemen. We zullen er alles aan doen om de vermeende schending recht te zetten. Wanneer een onderlinge schikking niet mogelijk is, kan je terecht bij de privacycommissie voor meer informatie.