Will is the event
to improve your
sports performance
19 & 20
OKTOBER 2019
Kortrijk
xpo
Stay in touch
Will is the event
to improve your
sports performance
27 & 28
october 2018
Kortrijk
xpo
Squadt Will

SQUADT is gespecialiseerd in het revalideren van mensen met sport- en orthopedische letsels. Wij helpen u vlot en deskundig doorheen uw herstelproces, of dit nu gaat om een klein spierletsel, een rug/nekprobleem of een veel intensievere revalidatie zoals kruisband-, meniscus- of kraakbeenrevalidatie. Dit kan zowel bij de recreatieve jogger als bij de doorwinterde (top-) sporter.

Natuurlijk worden ook niet-sporters met een orthopedisch probleem, zoals een zware enkeldistorsie of een complexe fractuur, adequaat begeleid en gerevalideerd. Mensen zonder blessure kunnen bij onze physical coaches terecht voor een programma op maat met hun eigen objectieven als doel. Ook voor een wetenschappelijk onderbouwde blessurepreventie-screening en -trainingen kunnen wij u van dienst zijn.

Daarnaast staan we met onze volledige crew klaar om uw team van de nodige revalidatie, coaching of preventie te voorzien of uw vereniging paramedisch bij te staan waar nodig. Dit kan zowel in ons basecamp als op verplaatsing op stabiele basis volgens ons SQUADT In House-concept of voor een eenmalig event via de SQUADT On Tour-formule.

Bij SQUADT kan je terecht voor een gratis sportconsult.

Bezoek de SQUADT website.