Will is the event
to improve your
sports performance
19 & 20
OKTOBER 2019
Kortrijk
xpo
Stay in touch
Will is the event
to improve your
sports performance
27 & 28
october 2018
Kortrijk
xpo
Annick Cuvelier Will

Yoganic Moves

Annick is een volledig gekwalificeerde en 500 uur YA gecertificeerde leraar en inspirator van Yoganic Moves. Ze is gepassioneerd door yoga, reizen en sport en beweging in het algemeen. Ze geeft al sinds 2013 voltijd yogales.

  • FOOD & HEALTH

Sinds haar achttiende heeft ze veel tijd besteed op de race- en spinfiets en heeft ze verschillende halve marathons gelopen. Ze raakte gewond tijdens training voor een volledige marathon 7 jaar geleden.

Door het combineren van vele uren sport en een full-time veeleisende baan, raakte ze lichamelijk en geestelijk uitgeput. In 2012 koos ze voor een drastische verandering en stopte ze haar job in events en marketing. Ze gaat op een wereldreis op zoek naar iets dat meer betekenis heeft. Tijdens haar reizen in Azië verdiepte ze zich in yoga, de filosofie ervan en begon ze meer duidelijkheid te krijgen. Kort daarna besloot Annick yogaleraar te worden en ze beëindigde haar allereerste training in 2013.

Ze heeft bij veel verschillende leraren gestudeerd. Sinds 2014 maakt ze deel uit van een voortdurende 500 uur durende training met Yoga Medicine. Het doel van deze training is therapeutisch, gebaseerd op een dieper inzicht in anatomie, fysiologie en mix van oosterse en westerse methoden.

Annick voltooide modules voor de wervelkolom, heupen, schouders, Myofascia Release en Yoga voor atleten.

Met yoga wil ze atleten helpen blessures te voorkomen, hun geest te kalmeren en hun lichaam veerkrachtig en in balans te houden.

Annick heeft een dagelijkse yoga- en meditatiebeoefening.

Annick Cuvelier geeft een yogales op zaterdag 27 oktober.